vidaXL 30048

vidaXL 30048

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse vidaXL: vidaXL Aparat de facut pizza

Bestron APD600Z Aparat de facut pizza 0,00 RON Bestron APD600Z Steba PB 1 Aparat de facut pizza 0,00 RON Steba PB 1 Zilan 7870 Aparat de facut pizza de la 140,00 RON Zilan 7870 G3Ferrari G10032 Aparat de facut pizza de la 566,28 RON G3Ferrari G10032
Descrierea produsului
Putere 1000 W
Pizza diametru 40 cm
Timer Nu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Acest cuptor pentru pizza este un cuptor special italian cu un dom din teracotă adevărată. Îţi oferă o pizza italiană ca la restaurant care îţi va impresiona familia şi prietenii! Are un dom natural lucrat manual, în care aerul cald circulă ca într-un cuptor din cărămidă de modă veche. Cuptorul se încălzeşte în câteva minute fără a se folosi foc deschis. Este nevoie de doar 5 până la 10 minute pentru a coace o pizza, apoi te poţi bucura de minipizza ta la masă. Fără a folosi grăsime, când foloseşti acest cuptor, nu vor fi nici fum, nici mirosuri neplăcute atunci când foloseşti acest cuptor. Cuptorul pentru pizza este portabil şi potrivit pentru a coace până la 6 pizze în acelaşi timp. Livrarea include: 1 x cuptor electric din teracotă, 1 x cuţit pentru blat, 6 x spatule din oţel inoxidabil.

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.