Char-Broil 140126

Char-Broil 140126

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2024-04-24): 430.92

Puteti evalua

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Din categoria tentatiilor fierbinti: Cuptorul de pizza Char-Broil pentru o pizza perfecta la gratar! Descoperiti o noua dimensiune a gratarului cu cuptorul de pizza Char-Broil - acum cu pizza perfect coapta! Acest accesoriu este un must-have pentru toti fanii gratarului care doresc sa se bucure de pizza crocanta direct de pe gratar. Cuptorul este livrat cu o piatra de pizza cu diametrul de 38 cm si este compatibil cu toate gratarele pe gaz Char-Broil, inclusiv cu gratarele cu infrarosu de tip TRU Infrared.

Pizza crocanta si mancaruri delicioase la gratar - cu ajutorul confortabilului cuptor de pizza le puteti face pe amandoua! Il puteti aseza direct pe placa de distributie a caldurii sau pe grila de gratar si puteti prepara si mancaruri delicioase la gratar chiar langa el.
Cuptorul are o piatra de pizza de 38 cm, care este usor de pastrat curata. In plus, se potriveste tuturor gratarelor pe gaz Char-Broil, inclusiv gratarelor TRU-Infrared. Mangiare amici, iata ca vine pizza facuta pe gratar!
Caracteristici:

Utilizare versatila: Cuptorul de pizza Char-Broil va permite sa coaceti pizza direct pe placile radiatorului sau pe grila de gratarului dvs. pe gaz. Acest lucru transforma fiecare petrecere la gratar intr-un eveniment culinar de exceptie.
Usor de utilizat: Coaceti cu usurinta pizza delicioasa - pur si simplu asezati cuptorul pe grila de gratar si lasati piatra de pizza sa-si faca magia. Pizza este gatita in acelasi timp cu celelalte feluri de mancare la gratar.
Compatibilitate: Cuptorul de pizza este compatibil cu toate gratarele pe gaz Char-Broil, indiferent de numarul de arzatoare. Se potriveste perfect cu gamele de produse Gas2Coal, Advantage, Performance si Professional.
Piatra de pizza usor de intretinut: Piatra de pizza furnizata este usor de curatat dupa utilizare. O carpa umeda este tot ce este nevoie pentru a o mentine in stare perfecta.
Inaltime: 14,5 cm
Latime: 41 cm
Lungime: 42,2 cm
Greutate: 8 Kg.
Piatra de pizza: 38 cm diametru


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.