vidaXL 40362

vidaXL 40362

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2023-05-03): 1449.99

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse vidaXL: vidaXL Aparat de facut pizza

Zilan 7870 Aparat de facut pizza de la 140,00 RON Zilan 7870 G3Ferrari G10032 Aparat de facut pizza de la 566,28 RON G3Ferrari G10032 Klarstein Capricciosa Aparat de facut pizza de la 688,00 RON Klarstein Capricciosa InnovaGoods Presto Pizzini Forno Chef (V0100927) Aparat de facut pizza 401,00 RON InnovaGoods Presto Pizzini Forno Chef (V0100927)

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Timer Nu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Indiferent de ceea ce coaceți, fie pizza, pâine, prăjituri sau plăcinte, nimic nu se compară cu gustul afumat al cuptoarelor tradiționale pe cărbuni! Veți putea coace pizza cu gust autentic în confortul propriei dvs. grădini și să nu vă surprindă faptul că mirosul va atrage și priviri invidioase din partea vecinilor dvs. Acest cuptor independent este recomandat pentru toate tipurile de cărbune. Tava pentru foc este detașabilă, permițând curățarea rapidă și ușoară. Compartimentul superior este folosit pentru coacere, iar baza este formată din două cărămizi refractare („pietre de copt), care distribuie căldura uniform în cuptor și pot rezista la temperaturi de până la 1300℃. De asemenea, cărămizile protejează mâncarea dvs. împotriva murdăriei, cenușii sau prafului. Cele două rafturi de sub cuptor sunt practice pentru depozitarea mănușilor de bucătărie sau a altor consumabile. De asemenea, acest cuptor dispune de un termometru încorporat.
  • Culoare: Negru
  • Material: Tablă de oțel
  • Dimensiuni cuptor: 58 x 61 x 205 cm (l x ad. x î)
  • Dimensiuni compartiment de coacere: 39,5 x 42,5 x 22 cm (l x ad. x î)
  • Termometru încorporat: Inclus
  • Bază coacere: 2 x cărămidă de copt
  • Tavă foc/cenușă: Detașabilă
  • Tavă foc detașabilă: Da


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.